Prima călătorie alături de noul meu prieten

Prima călătorie

Să ridice mână oamenii cărora nu le plac vacanțele. Exact. Nimeni! Cred că fiecare om este îndrăgostit într-o oarecare măsură de vacanțe, călătorii și timp petrecut în locuri cât mai frumoase și speciale. Eu sunt unul din acei oameni.

Deși anul acesta nu știu exact în ce măsură vom putea călători, prefer să îmi umplu mintea cu amintiri din călătoriile din trecut.

Așadar, astăzi am ales să vă povestesc despre prima vacanță alături de noul meu prieten, stimulatorul. 

La sfârșitul anului 2017, mai exact în Decembrie, am plecat alături de părinții mei în Israel pentru un eveniment de familie. Aveam destul de multe emoții deoarece era prima dată când zburam cu avionul de la operație și nu eram prea sigură de cum vor decurge lucrurile. 

De ce îmi era groază?

Deoarece stimulatorul meu cardiac nu are voie să intre în contact cu magneții, iar porțile prin care trebuie să treci în aeroport (porțile de detectare a metalelor) au așa ceva în interior. Din această cauză eu am un certificat care demonstrează că sunt purtător de stimulator cardiac, iar cu ajutorul acelei hârtii pot trece fără a mai fi nevoie să fiu verificată. 

Ce pot păți dacă trec printre cele 2 porți?

Ei bine cum am scris și în articolele anterioare, nu este voie să am contact cu magneți puternici, deoarece poate reseta sau chiar opri de tot aparatul. Iar în cazul în care aparatul bate în proporții mari în locul inimii, se riscă și decesul.

Vă spun sincer că de România nu mi-a fost atât de groază, cât mi-a fost pentru Israel.

Dar sincer să vă spun, mi-am făcut probleme degeaba și pentru Israel, deoarece oamenii au fost foarte înțelegători și am putut comunica cu ei în limba engleză foarte bine. Aceștia mi-au înțeles situația și m-au lăsat să trec de control fără nici un fel de problemă.

Așadar, de ce am nevoie pentru călătorii?

Clar am nevoie de hârtia care atestă faptul că sunt purtătoare de stimulator cardiac și nu am voie să trec prin acele porți, câteva haine, bilet de avion și persoane iubite și dragi în jurul meu.

Nu contează lucrurile materiale. Contează oamenii care îți sunt alături atât în momentele cele mai frumoase, cât și în cele mai puțin frumoase. Pe ei să îi luați cu voi în călătorii.

Până la următorul articol, aveți grijă de voi și învățați să vă iubiți voi înșivă!   

Love yourself

Publicat de patriciaminzat

Sunt o tânără, aparent, la început de drum care are multe de spus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: