Happy 4 years

24 februarie 2021

Cel mai probabil o zi absolut normală pentru tine, cel care citești, însă, pentru mine este o zi foarte specială. Este o zi în care an de an îmi spun „La mulți ani!” și nu pentru că ar fi ziua mea, ci pentru că este ziua noastră, a mea și a celui mai bun prieten. Este ziua în care viața mea, de fapt, s-a schimbat. 4 ani de la prima operație, 4 ani de la prima zi petrecută cu el. Ziua în care eu am luat-o de la 0 și am început să văd viața cu alți ochi.

Astăzi nu vreau să mă axez pe ideea de articol, ci este o zi specială în care vreau să scriu câteva rânduri despre ceea ce simt, deoarece el este motivul pentru care eu sunt aici și împărtășesc anumite etape ale vieții mele prin intermediul acestui blog; el este motivul pentru care am vrut ca povestea mea să fie expusă.

Cum mă simt?

Mă simt recunoscătoare pentru tot ceea ce mi s-a întâmplat, pentru toată experiența mea, pentru toate momentele frumoase și mai puțin frumoase, și nu în ultimul rând pentru faptul că sunt aici, scriind aceste rânduri, adică pe scurt, sunt recunoscătoare pentru viața mea.

Cu siguranță nu îmi e ușor să scriu aceste rânduri. În fiecare an, ziua aceasta mă prinde vărsând câteva lacrimi, majoritatea fiind de fericire, dar și nu pot nega, câteva lacrimi curg și pentru că toate momentele din acea zi sunt proaspete în mintea și se derulează ca un film, mereu, însă, capul sus și mergem mai departe. Dacă nu ar fi fost această experiență în viața, despre ce mai scriam eu astăzi, nu?

Happy 4 years, bestie! Știu că vei fi lângă mine mereu! Îți mulțumesc că îmi ajuți inima să bată când e obosită, îți mulțumesc că mă ți în viață! Apropo, știu că fără tine, poate nu aș fi fost omul de azi, știu că experiența ta m-a ajutat să fiu omul aceste puternic pe care nu îl poate dărâma absolut nimic!

Publicat de patriciaminzat

Sunt o tânără, aparent, la început de drum care are multe de spus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: